咁啱係附近幫朋友手,意外見到呢間超隱世ᴄᴀғᴇ,因為發覺呢頭嘅都算係舊區工廠區,一係就係護理中心個啲🫣 食咗幾日茶記同大快活,竟然俾我搵到間ᴄᴀғᴇ,可以靜靜哋食下飯,ᴄʜɪʟʟ到爆炸🤭手寫ᴍᴇɴᴜ好有心思👍🏻仲有自助嘅飲水區✨吉列豬扒配飯 🐽本身想試下推介嘅吉列豬頸肉,因為平時食開嘅都係碳燒豬頸肉,不過最後都係揀咗吉列豬扒🫠 但無後悔嘅,因為吉列豬扒好大塊😬一啲都唔薄嫁,係啖啖肉,口感一流✨ᴍᴀɴɢᴏ sᴏᴅᴀ 🥭不過不失嘅 sᴏᴅᴀ~ 唔會死甜,又有芒果味,超多ʙᴜʙʙʟᴇ🙈 下次要揀啡嚟飲,如果唔係朝早已經飲咗杯一定會嗌🥹 因為呢個環境嘆啡一流👍🏻場內嘅裝修好精緻好靚💓仲俾我見到有ᴄʜᴀʀɢᴇsᴘᴏᴛ 就算ʜᴇᴀ到無電都唔洗怕了🤫餐廳好易搵,停車場隔離,大斜路下面就係了🙌🏻

手寫ᴍᴇɴᴜ好有心思👍🏻

仲有自助嘅飲水區✨

吉列豬扒配飯 🐽

一啲都唔薄嫁,係啖啖肉,口感一流✨

ᴍᴀɴɢᴏ sᴏᴅᴀ 🥭

場內嘅裝修好精緻好靚💓

餐廳好易搵,停車場隔離,大斜路下面就係了🙌🏻
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch