2018-08-07 43 views
同事話想食越南菜,所以就簡左長沙灣既「金滿都」首先叫左個大椰青飲,清甜,冰涼,鮮甜「正!」再叫小食:越式拼盤(魚餅/蒸粉包/春卷),呢個拼盤份量算多,食得出係即叫即炸,越南春卷是用薄薄的白色春卷皮,包裹豐富鮮味的餡料,餡料好多咬落口感豐富;越式蒸粉包晶瑩剔透的皮包賣相特別包成方形且味道好,拼盤既份量不少幾大份甜品:凍榴連西米露,作為榴連控既我真心覺得好好食啊,而且榴連多,一d都唔吝嗇小菜:炒白菜,上碟d白菜排得好整齊咁上碟,加分越式雞翼飯/咖哩雞飯加蒜茸包超好味,好香濃既蒜蓉味,配埋個咖哩汁令人一試難忘,回味無窮∞菜單都幾多選擇,雞翼肉嫩多汁,香料令雞翼充滿越南風味特別的香,整體水準不錯,賣相和味道對辦👍🏻餐廳上菜速度算快,店員亦有禮貌,我鍾意地方夠闊,坐得好舒服,一試難忘的越南餐廳。
同事話想食越南菜,所以就簡左長沙灣既「金滿都」
首先叫左個大椰青飲,清甜,冰涼,鮮甜「正!」

甜品
小菜:炒白菜,上碟d白菜排得好整齊咁上碟,加分

拼盤
炒白菜