2022-09-05 40 views
每次諗唔到食乜或者唔開心,就會去食Burger🍔,係我嘅comfort food top 1🏆🏅,呢間手工burger 店一直想試好耐burger‘s friend forever,我永遠都會同burger 做朋友👯❤️,呢到用左水泥工風,行causal d嘅路線,感覺反而令人放鬆舒適,岩哂同朋友黎,仲好貼心有condiment bar,有手套,唔怕整污糟👍🏻至尊漢堡🍔 ($112)份量十足,超外國style 🇺🇸❤️,材料豐富有蛋🍳,煙肉🥓,洋蔥🧅,生菜🥬,雙層牛肉🐮,絕對係經典之最,個包新鮮軟熟,就算有咁多材料都唔會令個包變淋,高質👍🏻,牛肉用左美國安格斯牛肉,肉味香濃,仲要好juicy💦,兩層大滿足Combo Set🍟 (+$22)可以加錢要combo set有薯條,時間,沙律等選擇,同埋汽水🥤。揀咗薯條份量超級多,外脆內軟識落鬆化😊,同埋已經有秘製調味,鹹香同有少少辣味,香口惹味👍🏻Oreo花生醬奶昔🍪🥜🥛 ($48)反正都食得burger唔爭在加埋杯奶昔咁就Perfect❤️,Oreo味濃咁到底先至有啲花生味滲出嚟😊,呢度嘅奶昔夠香之餘但係又唔會太甜,同埋質地會比較稀少少,唔會太H

至尊漢堡🍔 ($112)

Combo Set🍟 (+$22)

Oreo花生醬奶昔🍪🥜🥛 ($48)
反正都食得burger唔爭在加埋杯奶昔咁就Perfect❤️,Oreo味濃咁到底先至有啲花生味滲出嚟😊,呢度嘅奶昔夠香之餘但係又唔會太甜,同埋質地會比較稀少少,唔會太Heavy☺️