2022-03-15
Follow🐷 @chuchu_hkfoodietag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻♀🐷💬每一篇食評都好認真打架—————————————————————📍 村爺爺龍蝦湯.泡飯.燉湯專家睇個名都知係食湯飯啦,仲好出名龍蝦,不過🐷唔鍾意食龍蝦🦞所以就留番比你哋試,試完話我知啦😛嗰日去到都幾多人,不過佢會比你係門口嗌定嘢食,坐低有得食,座位都有啲逼,不過係好食嘅💛店,逼小小將就下啦—————————————————————❣ 花膠螺片雞煲翅$68 套餐+$12成煲湯咁上枱,有半隻雞!🐷就食唔曬隻雞喇,兩個女仔真係食唔曬隻雞🤣🐷超鐘意飲湯,呢煲湯熱辣辣好好飲,好濃,又補身,雞肉都算滑,花膠同螺片都幾好咬,加錢變套餐,仲有菜🐷嗌左米線,早知唔嗌,飽到上心口—————————————————————不專業評分👅好味指數:4.5/5💰性價比:4/5👍🏻推薦:4/5—————————————————————🏡地址: 村爺爺龍蝦湯.泡飯.燉湯專家 (油麻地)油麻地砵蘭街72號地下—————————————————————#chuchu食在油麻地#chuchu食港式#香港美食 #
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
👅好味指數:4.5/5
💰性價比:4/5
👍🏻推薦:4/5
—————————————————————
🏡地址: 村爺爺龍蝦湯.泡飯.燉湯專家 (油麻地)
油麻地砵蘭街72號地下
#chuchu食在油麻地
#chuchu食港式
#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #人氣食店