2019-02-16 242 views
晚上行完街係旺角,呀媽話想打邊爐,最後上網搵下就搵到呢間去試試佢有幾個餐可以揀,好多配菜火鍋料都係任叫,一d特別海鮮就要睇你叫邊個餐先至有,當然都貴少少而我當然叫左個火鍋海鮮套餐,我地都鐘意食海鮮湯底都有成十幾款選擇,我就揀左個特別d,川芎天麻大魚頭鍋,出邊都冇見過,所以叫左黎試下火鍋食物選擇都有幾十種,都算幾多湯底望落幾濃郁,用足料去煲任食配料都唔錯海鮮望落係雪到硬硬地,但剝完食落幾好!感覺都算新鮮,蝦同蜆都好鮮味,!魚係最好味,又鮮味又唔會靱肥牛就正正常常,薄切剝兩剝就食得反而滑牛就幾驚喜,唔韌得黎牛肉味幾重,剝到7,8成熟就最正而甜品多數係雪糕為主,有大腳板同牛奶樂!細個成日食!童年回憶呀。仲有部雪糕機可以自己拉d雪糕,再落配料。大家都食到肚脹脹咁走,幾扺食!

而我當然叫左個火鍋海鮮套餐,我地都鐘意食海鮮

火鍋食物選擇都有幾十種,都算幾多

湯底望落幾濃郁,用足料去煲

任食配料都唔錯

肥牛就正正常常,薄切剝兩剝就食得
反而滑牛就幾驚喜,唔韌得黎牛肉味幾重,剝到7,8成熟就最正

2019-01-20
$280 (Dinner)