雞蛋仔款式特別,石磨腸粉配搭亦新穎,推介手撕雞腸粉!今日閒日下午都有唔少人等緊,即刻快快手落單,叫咗朱古力味雞蛋仔,係外皮朱古力色入面有朱古力粒嘅雞蛋仔,而佢哋有夾心朱古力雞蛋仔係整嘅時候將雞蛋仔唔反轉但中間放朱古力醬再對摺,下次一定試吓呢個極邪惡版本朱古力味中間朱古力粒半溶正!唔會太甜,外脆內軟👍🏻然後點咗手撕雞腸粉,仲可以好似平時食腸粉咁選甜/麻/辣醬,但由於我點手撕雞味覺得麻醬最夾,淨係要咗麻醬佢亦會配盒豉油,豉油係調味過唔會過咸,配合腸粉好好食😋腸粉口感唔錯,雖然唔係平時個種平滑狀態,但口感仍然係滑同有種米漿香甜味,手撕雞係沙薑味咸咸地配麻醬同豉油真係超正!值得一試👍🏻
雞蛋仔款式特別,石磨腸粉配搭亦新穎,推介手撕雞腸粉!

朱古力味中間朱古力粒半溶正!唔會太甜,外脆內軟👍🏻

• 朱古力雞蛋仔
  • 手撕雞腸粉