上個月同朋友去過呢間喺佐敦嘅分店覺得都唔錯,所以今次去開油麻地又知道呢邊都有分店,就介紹另一個朋友嚟食✌🏻呢間入面有好多足球球衣,閃卡,球隊紀念品等等...環境佈置到好似去咗個足球場咁⚽️⚽️就連啲餐具都係以⚽️為主❤️我哋去到嘅時候咁啱過咗2:30Set lunch 仲可以-💲10真係好抵食❗️Set lunch 跟埋餐湯,蒜蓉包同飲品☕️餐湯係南瓜湯,南瓜味濃郁,仲有啖啖南瓜蓉🎃香辣蒜片牛柳意大利扁麵 💲65牛柳片份量都幾多,肉質夠嫩,扁麵軟硬適中,味道有好輕微嘅🌶,唔錯唔錯!All day breakfast 💲65好豐富有3.6牛乳炒蛋、脆煙豬腩片、炒野菌、德國腸同茄汁燴豆! 裏面仲有唔少嘅南瓜蓉同烤🍅,份量十足❗️腐皮蟹子沙律🥗 💲88外型好趣緻,腐皮甜甜地,味道唔錯,另外仲有啲乳酸爆珠,酸酸甜甜好鬼正😋法國鵝肝配香蒜麵包 💲108鵝肝煎到外脆內軟,入口即溶🤤,配埋香脆又濃味嘅香蒜包,一流👍🏻朱古力三重奏心太軟 💲78即叫即焗,一切落去入面嘅朱古力漿好似火山熔岩咁慢慢流出嚟,朱古力好流心,味道好濃郁🤤不過食完先記得自己唔記得加多$12配球雪糕食😅餐廳環境乾淨舒服,同朋友食咗幾個鐘都唔願走🤣

就連啲餐具都係以⚽️為主❤️

我哋去到嘅時候咁啱過咗2:30
Set lunch 仲可以-💲10真係好抵食❗️

Set lunch 跟埋餐湯,蒜蓉包同飲品☕️
餐湯係南瓜湯,南瓜味濃郁,仲有啖啖南瓜蓉🎃
香辣蒜片牛柳意大利扁麵

法國鵝肝香蒜麵包

法國鵝肝配香蒜麵包 💲108
朱古力三重奏心太軟

朱古力三重奏心太軟 💲78

餐廳環境乾淨舒服,同朋友食咗幾個鐘都唔願走🤣🤣🤣
香辣蒜片牛柳意大利扁麵
All  day  breakfast