2011-08-19 41 views
曾幾何時覺得這裡的奶茶係幾穩陣,近年水準就有點飄,今次再幫襯,水準跟以往既落差真係實在太大,真係唔知係分店既問題定係點。其中一個要全日餐,有蘑菇奄列跟個豬扒包。蘑菇奄列都可接受,係份量少了點,呢個年頭,係這樣。個豬扒包,切開上就夠窩心,不過一拎上手包係冷凍凍,豬扒幸好都叫做熱,豬扒偏硬了點,應該可以做得更好。跟餐的凍奶茶,冇奶茶冰都算數,杯茶係冇茶味,似奶水多一點,這水準真係好耐冇試過,而家好多茶記既茶啡都有一定既水準,這杯真係唔收貨。奶油豬,係最好的一款,烘得熱脆,奶油下得夠闊綽,係食得滿意的。只有奶油豬好,奶茶我真係接受唔到,要再黎,真係要睇下其他人對這裡的評價。

蘑菇奄列
豬扒包
奶茶
奶油豬
唉....
$30 (Tea)