啱啱去完韓國冇耐屋企隻🐯👩🏼又話想去食韓國嘢仲話要有feel既咁啱俾我喺元朗見到佢(新沙洞大排檔)鐵板燒濟州黑毛豬🐗濟州黑毛豬肉為主要食材,配上豐富的蔬菜,在火熱的鐵板上烹煮而成。每一塊豬肉都經過精心處理,口感鮮嫩多汁,配上獨特的醬料,一陣就冇晒(但係我竟然唔記得影🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️)泡菜煎餅🥬🍕韓國特色泡菜為主要成分,煎餅外脆內軟,口感非常迷人,加埋自家製嘅醬汁,唯一嘅缺點係啲粉厚左少少。招牌韓式紫菜包飯卷(炸蝦芝士)🍙🍤🧀吉列炸蝦,、芝士、韓國紫菜、大量蔬菜製作而成,再經過油炸,內裡滿溢著豐富既口感和味道,每一啖香濃的芝士同埋炸蝦嘅味道,就算加錢都抵。新沙洞招牌炸雞(秘製蒜蓉醬油)🐔炸雞外皮金黃酥脆,內裡多汁嫩滑,搭配著獨特的秘製蒜蓉醬油,但係醬汁甜咗啲。招牌蜂蜜米酒🍯米酒融合原粒蜂蜜,甜味和米酒的醇厚,但係呢個組合唔係太飲得出有咩特別,同埋想解渴嘅唔建議叫回頭率:50%
啱啱去完韓國冇耐
屋企隻🐯👩🏼又話想去食韓國嘢
仲話要有feel既
咁啱俾我喺元朗見到佢(新沙洞大排檔)

鐵板燒濟州黑毛豬🐗

泡菜煎餅🥬🍕