🐽三餸車仔麵 叫左雞翼尖、豬大腸同豆卜加秘製辣汁,要油麵,雞翼尖滷水味好入味,豬腸都好有口感,唔會韌都唔會太淋,豆卜就可以再煮淋少少,個辣汁真係幾辣,一路食一路出汗🤣鍾意食辣會覺得幾正 ••••••••••••••••••••••••••••••🐽韮菜豬紅 個汁偏甜,但豬紅都好入味,質感都結實,豬紅係必食👍🏻 ••••••••••••••••••••••••••••••🐽地道豬手有四舊,舊舊都好大舊,煮得幾入味🤤唔係話好淋個啲,係比較有口感既,會食到啲膠質 ••••••••••••••••••••••••••••••🐽豬扒煎蛋飯 汁係甜甜地,豬扒都唔會韌,但份量就比較少🤔

🐽三餸車仔麵
🐽韮菜豬紅
🐽地道豬手
🐽豬扒煎蛋飯
汁係甜甜地,豬扒都唔會韌,但份量就比較少🤔
$70 (Dinner)
  • 韮菜豬紅