2018-05-29
因為放假所以出左銅鑼灣行街,夜晚既時候末諗住食咩所以周圍行下,行到鵝頸橋見到有間打邊爐好似幾吸引,就去試下 上到去見到好多卡位,岩哂我呢d中意坐卡位既人,坐低見到個餐牌,竟然有啤酒白酒紅酒飲😱第一次見到餐廳有得飲酒仲有任飲,好驚喜阿 鍋底我地揀左兩個味,花膠螺頭雞同湖南香辣牛肉鍋,可以分別試到辣同唔辣,鍋底材料好足,湯底有好多花膠😍雞肉仲好大件 另外個牛肉鍋五算太辣,牛肉五硬,仲好入味😍待應仲同我講花膠可以無限添加😋聽到都覺得開心 我地叫左368蚊一位既任食,佢會有海鮮同肉丸,雲呑等等,佢既材料都好鮮仲要海鮮好大份😍有蝦,青口,扇貝,象拔蚌等等,全部都好大份🤣佢既肉丸好好食,好想再食多份😢如果有得再叫就好佢既配料都好多,我叫左滑牛,山根,魚,菇同丸,送到黎嚇左我一跳,竟然咁靚,感覺即刻高級左最特別係個響零,竟然甘大個😱我都係第一次見,味道仲要好好食😋已經再叫肥牛都好好食😍有得再叫就好拉 最後竟然仲有甜品,唔係普通既布丁,係我最愛既心太軟阿!呢個真係估佢五到咁出色,呢個價錢甘多野食真係好低🤣
肥牛都好好食😍有得再叫就好拉