2021-12-06
前排桔梗嘅menu賣台灣野,上次經過,發現佢轉左menu,而家menu賣日式野,以日式a4黑毛和牛為主題。有近期好hit嘅和牛三文治。有一個combo $158,包黑毛和牛肉燥飯同埋黑毛和牛三文治。超級扺,可惜我order嘅時候已經賣晒。有興趣試嘅我諗要早少少去😂最尾我叫左2樣主食加1個甜品。日本a4黑毛和牛肉燥飯配溏心蛋 $88日式嘅高質牛肉配台式嘅煮法。好穩陣好惹味嘅做法。我鐘意佢醬汁唔會過多,唔會太膩。溏心蛋橙黃色嘅蛋黃都做到流心嘅效果,唔錯。照燒豬頸肉 $88出色有驚喜,照燒豬頸肉位置靚,面頭燒到焦香,有好多塊, 彈牙嘅日本烏冬墊底。性價比高嘅主食。焦糖牛角酥窩夫配雪糕 $78牛角酥窩夫有香濃牛油味,質感酥脆。雪糕係咖啡味嘅雪糕,旁邊仲有啲切碎左嘅蘋果。兩樣配料同窩夫都好襯👍
最尾我叫左2樣主食加1個甜品。
日本a4黑毛和牛肉燥飯配溏心蛋 $88
照燒豬頸肉 $88