2023-09-11 49 views
💰198/人自助串燒網燒放題,平時見到好多人打卡,今次終於到我地去食啦🥰我哋個日5點幾到,所以唔係太多人,唔會太嘈~ 7:00前埋單仲有優惠~串燒有好多唔同選擇,由肉類到海鮮,仲有丸類都可以揀😚 串燒方面我哋特別推薦可以海蝦,美國穀飼牛肋條/牛西冷,雞腿肉,芝士獅子狗。仲有‼️一定要去雪櫃拎棉花糖燒,超好食‼️網燒大家可以試吓原條日本秋刀魚,味道都唔錯😋仲有炸物,我地試左幾款都唔錯~總體黎講,我地覺得串燒先係呢度嘅賣點(畢竟佢地舖頭名叫串燒屋🤫)同埋佢哋嘅店員都好親切,見我哋好耐冇落單會主動問我地係咪漏咗冇上菜,最後又提我地食甜品😋大家有興趣都可以去試吓~
💰198/人

串燒有好多唔同選擇,由肉類到海鮮,仲有丸類都可以揀😚