2005-01-01 2 views
前幾日o係報紙介紹呢間新開以朱古力為主題o既小店, 相中o既軟心朱古力蛋糕好誘人, 咁o岩尋日放假, 約左個舊朋友o係中環聚舊, 就索性帶佢黎食tea. 此小店只有四至五張二人檯, 而餐牌上o既選擇唔係好多, 除左軟心朱古力蛋糕外, 仲有chocolate truffles, macaroon, crepes, 少量小食同鹹點, 飲品等等. 係明乎其實o既小店! 坐低即叫兩個軟心朱古力蛋糕($48@). 可加$15加一球XTC雲呢嗱雪糕, 不過我地無要到. 等左15分鐘, 新鮮出爐o既蛋糕上檯!急不及待叉開, 暖朱古力緩緩流出. 朱古力濃度為60%, 唔會過濃, 甜度o岩o岩好! 一句講晒, 好好味!
一句講晒, 好好味!