2019-05-03 616 views
Hello 大家好,又係我粉嶺賜哥。今日咁岩一個人黎到大角咀附近,又想食個簡簡單單既晚飯,就黎左呢間慶麵。一入去唔洗等位就直接坐係類似吧枱既位,環境乾淨企理,待應都好好招待,自助落單都幾方便。直接入正題啦,我叫左個麻辣擔擔麵同小籠包。1. 麻辣擔擔麵 7分/10分 賣相美觀,上菜速度都幾快(3-5分鐘)撈完個香味會更加濃,醬同麵既比例好配佩,不過我覺得可以多d麵。2. 小籠包 8.5分/10分新鮮蒸熱上,誠意十足。四粒都有肉汁溢出,皮薄到用大力小小夾都穿。當然我都小心翼翼一口一粒咁食。個小籠包係口爆既感覺係有沖擊。 總結而言,呢間餐廳得閒可以試下,但食量大或者要食飯先飽既人就可能唔抵,性價比一般。我係賜哥,歡迎跟隨我既美食之旅。
Hello 大家好,又係我粉嶺賜哥。

直接入正題啦,我叫左個麻辣擔擔麵同小籠包。
1. 麻辣擔擔麵 7分/10分

賣相美觀,上菜速度都幾快(3-5分鐘)

2. 小籠包 8.5分/10分

小籠包

我係賜哥,歡迎跟隨我既美食之旅。

2019-05-03
$76 (Dinner)
小籠包