2023-05-16 309 views
今天....我同爸媽到這間餐廳食午餐,Order左:紅蝦拉麵,湯底清甜,吾錯吖。豬扒飯好夠味,肉質嫰滑。芥末蜜糖鷄大肶,醬汁好正。仲有杯Fruit Soda,甜度,梳打味岩岩好,吾會衹係飲糖水或梳打水的味道值得一提這間餐廳坐得好舒服喎....岩曬三五知已傾下偈。大家來享受一下啦....大家知吾知Figaro餐廳,在前幾日母親節舉辦感恩母親棟篤唱聚餐活動,有抽獎,豐富茶餐,還有特別嘉賓表現,當日所有來賓都好開心,好投入。場面氣氛相當興奮。大家可以在社交平台找尋Figaro餐廳,便睇到當日的影片和相片啦。正所謂有圖有真相,影片係冇得呃。有時間大家不妨去試下啦。