2017-05-29
星期日悠悠閒閒,就嚟食個lunch~餐廳裝潢都有日式風格,有淙淙流水聲陪你食午餐,仲有吧台位。海膽軍艦$32 - 海膽質素OK,勝在海膽夠多。食落好滿足。粟米沙律軍艦$10 - 沙律醬唔夠多,粟米亦唔甜,好一般甜蝦蟹羔軍艦$20 - 蝦唔算大但蟹羔多,幾片青瓜令到個壽司清新啲,都算幾好食。特大三文魚壽司$14 - 質素一般,勝在夠長。三文魚腩壽司$20 - 三文魚油脂豐富,不過就真係薄左啲,將貨就價吧。咖喱牛肉湯烏冬$48 - 之前喺板X食過,牛肉量多而且咖哩好creamy。呢個就真係唔掂,一上枱已經見到成個面有一層好厚既油,咖哩味一般,烏冬亦唔彈牙,再加4塊牛,咁就$48。假日周圍都要等位,呢度就唔駛等,坐得都好舒服,店員亦不斷加茶,合格!臨走時店員啱啱換左門口個廣告牌,原來下午茶同宵夜時段有七折,感覺幾抵食。
餐廳裝潢都有日式風格,有淙淙流水聲陪你食午餐,仲有吧台位。
粟米沙律軍艦$10 - 沙律醬唔夠多,粟米亦唔甜,好一般
特大三文魚壽司$14 - 質素一般,勝在夠長。