2020-04-21 560 views
聞說是黃店同埋見到有pepe拉花所以黎試一試當然都因為甜品好吸引啦位本身已經唔係好多重要因為777嘅原故座位要cut一半所以黎就預左要等因為唔係好餓所以正餐淨係叫左個quiche set另加2件cake2杯lattequiche set$60真係好抵有湯有薯仔沙律有菜蛋糕就叫左:長崎蛋糕&抹茶芝士蛋糕(長崎蛋糕朱古力味濃厚,入面個cream好滑,但係略嫌太甜同埋個外皮太膩)( 抹茶芝士蛋糕有淡淡嘅茶香,唔算太甜, 但係個芝士好膩)咖啡就叫左:榛子咖啡&黑芝麻咖啡( 榛子咖啡畫咗隻好靚嘅天鵝, 飲得出咖啡豆係有炒過,好香,榛子味唔算好重, 我估係因為個榛子糖漿冇落太多)(黑芝麻咖啡其實係冇咖啡,飲落去就好似稀身嘅芝麻糊一樣,唔怪得用個中式碗裝啦, 仲諗住嚟影下個pepe拉花,點知今次係無面男)🔊跟餐加配嘅蛋糕款式係有指定嘅, 如果大家係啱嘅話,我建議跟set加埋杯咖啡係最抵❗
聞說是黃店

quiche set$60真係好抵
有湯有薯仔沙律有菜

蛋糕就叫左:
長崎蛋糕&抹茶芝士蛋糕
( 抹茶芝士蛋糕有淡淡嘅茶香,唔算太甜, 但係個芝士好膩)

咖啡就叫左:
榛子咖啡&黑芝麻咖啡

2020-04-18
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea