2024-11-21 857 views
喺太古廣場參加完Event,咁就過中環搵吓嘢食。本來諗住去食串燒店,點知過馬路嘅時候見到呢一間舖成日都經過,但係就未試過,見佢出邊高枱坐滿氣氛幾好,就改試呢一間。一入到去全場full晒,啱啱好彩一枱客起身走,咁就安排咗我哋入座。因為食咗嘢自在吹吓水咁就嗌咗兩個小食同埋杯嘢飲。先嚟咗個。 Prawn and crab ball, 食落去好重蟹味,但完全感覺唔到蝦嘅存在。跟住兩杯嘢飲到,我個杯就Big Buddha, 果酸好重係醒胃,同埋飲落去有浸浸士多啤梨嘅味道幾鍾意。另外點咗一杯。One More Please俾朋友,咁啱佢就係想飲有菠蘿嘅mocktail, 呢杯就係有。我都飲左朋友個杯一啖,不過我就覺得我個杯酸酸甜甜好飲啲。跟住等咗好一段時間個Mini Burger都未上,跟住睇吓原來都過咗半個鐘。今就催催單,隔多咗陣就嚟咗啦。賣相正常,但食落去係常溫一啲都唔熱,漢堡都唔知煎咗之後放涼左幾耐,呢個就真係有啲失望。除咗食物之外,氣氛都係唔差嘅,啱啱撞啱隔籬嗰枱有人生日,有店員喺度唱生日歌都好有氣氛。事次用餐為自費。