2017-08-24 1407 views
酸辣泡椒鍋-炒出黎既麻辣干鍋 你地又食過未呢🤤有幾款鍋底選擇 再搭配5款配料 麻辣味好足😋但略嫌唔夠酸😌配料揀左👉🏻樟茶鴨 寬粉 豆皮 五花肉 牛栢葉第一次食寬粉😂感覺係似食緊幾十層河粉😂😂😂🙉食到最後會覺得個口好攰🙊下次都係食薯粉算😋😳樟茶鴨!!!!加分位 麻辣之間帶點煙薰味🤤🤤咸咸地幾唔錯!!! 五花肉同譚仔差唔多 薄薄一片 好入味😌 至於豆皮就....🤔份量仲多過寬粉😂食極都仲有...都幾抵食😂-極度建議!!! 最好2-3個人一齊share 然後再叫其他川菜試試🌶☺️夫妻肺片($62)-夠哂麻夠哂辣既前菜😍🌶將不同內臟浸透在紅油中 初初食落冇太大感覺 後來麻辣味慢慢滲出 口感帶嚼勁 爽爽的 開胃之餘又好有風味🤤😋
酸辣泡椒鍋
配料揀左👉🏻
樟茶鴨 寬粉 豆皮 五花肉 牛栢葉
夫妻肺片($62)