十八夢

Meta Stages
2024-02-07 288 views
𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎𝚠𝚊𝚢 𝙱𝚊𝚢 | 𝙵𝚞𝚜𝚒𝚘𝚗🌍🎶最高5分👇🏻味道:👅👅👅.5環境:👅👅👅👅👅價錢:👅👅回頭率:👅👅👅👅.平時睇Busking好多時候都要企喺條街度,想睇耐啲又趕住食飯😢如果想舒舒服服慢慢睇Live Show,推介你去下面呢間餐廳,唔單止環境靚嘢食正,仲有得睇高質Live Show✨絕對係拍拖/打卡勝地😏📸本身去之前冇做Research,所以去到見到有個台,仲要有人唱歌好Surprised!Live show好好聽又好有味道,成餐飯聽得好舒服!🐽70°烤乳豬•脆糖菠蘿•百香果醬($468)乳豬個皮夠脆,肉質嫩滑,值得一讚。個肉食落有幾重杏仁味,但個人就麻麻地杏仁所以唔太鍾意😢而且覺得如果個醬有更重嘅百香果味會更好🤔特別想讚下個脆糖菠蘿🍍外皮係燒得啱啱好嘅焦糖,菠蘿偏甜但做到解膩嘅效果,如果有多幾嚿就好😋🍗 脆炸芝麻雞翼($98)呢個雞翼要激讚!新鮮炸起嘅雞翼冇得輸,外皮香脆,而且十分Juicy,鹹淡啱啱好,絕對會為呢個雞翼回頭😋🦪精選海鮮冷盤($248 per 1)其實係咁啱有2張Coupon先想嚟食🤣雖然免費但海鮮都十分高質同新鮮,特別想讚個鮑魚,非常淋身又香甜😋個人認為
𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎𝚠𝚊𝚢 𝙱𝚊𝚢 | 𝙵𝚞𝚜𝚒𝚘𝚗🌍🎶

最高5分👇🏻
味道:👅👅👅.5
環境:👅👅👅👅👅
價錢:👅👅
回頭率:👅👅👅👅

🐽70°烤乳豬•脆糖菠蘿•百香果醬($468)
70°烤乳豬•脆糖菠蘿•百香果醬

🍗 脆炸芝麻雞翼($98)
脆炸芝麻雞翼

🦪精選海鮮冷盤($248 per 1)
精選海鮮冷盤

個人認為呢度偏貴,好似要特登開先有水飲(?),可能叫酒飲反而划算啲🤔不過有埋Live Show坐得又舒服都Ok~留意到幾乎每台都有叫一個類似摩天輪/遊樂場樣,好靚嘅打卡甜品;而個晚餐Set雖然偏貴,但見到OpenRice啲相覺得味道同外觀睇落幾靚,如果下次有機會都想試一試😆

絕對會為個芝麻雞翼同Live Show返轉頭,大家千祈唔好錯過啦~
🧑‍🍳十八夢
📍銅鑼灣登龍街18號V Point 6樓
2024-01-29
$400 (Dinner)
Dining Offer
Coupon