築間幸福鍋物

JHUJIAN hotpot
2024-06-27 13825 views
最近我去咗一間好多人排隊嘅和台式打邊爐店,喺台灣超多連鎖店,品質有保證😉首先,佢哋嘅海鮮真係好新鮮同肥美!有蜆肉、魷魚,仲有三文魚同魚生,一啲都唔係俾人失望嘅!😍無論你鍾意食咩海鮮,佢哋都有,通通新鮮爽口到爆!加上佢哋仲有台灣特色嘅鴨血糕,好特色,好滋味!😗另外,佢哋仲有一個A5和牛套餐!😳唔止有頂級嘅和牛,再配合埋白飯,簡直無話兩樣!入口即化嘅和牛,配埋香滑靚靚嘅白飯,好滋味!🤭除咗以上嘅主食,😬佢哋仲有好多配料供你挑選!例如有生菜、粟米、花椰菜等,應有盡有!你可以自由配搭,任你食,唔夠就隨時加返啲嚟!🫢另外佢哋嘅台式飲品好特別!😈有冬瓜茶,飲落超清涼解渴!仲有心水奶酪甜品,清新唔膩口,好適合香港人嘅味蕾!😹作為打邊爐必備嘅醬料,佢哋都有好多款式!唔論係麻油汁、蒜泥、柚子汁,定係特色辣椒醬,飲品同食物完美配搭!😼😼而家我最緊係講到佢哋嘅店面同環境!佢哋嘅空間好大,有足夠嘅私密度,夠舒適。🤘🏻店員都係講普通話,一問之下真係從台灣過嚟,超有親切感。😳最後,我哋仲點咗佢哋嘅奶酪布甸,好吃到想再點第二次!🤘🏻🤘🏻柔滑濃郁嘅奶酪加上香甜嘅布甸,光是食相已經令人垂涎!實在太讚喇!😋😋