2020-03-01
話說呢間野新開張話台灣過江龍既時候,我就去咗試食,睇返張相已經係12月1號既事🤣🤣我好多相都未出添🙈山雞部x初茶最出名好似係呢個👉🏻花雕雞腿塊-扛霸公仔麵 $46 配飲品半價 太妃鮮奶茶中杯半價後$13 花雕酒味係幾濃既 不過雞粒有些少失望係好似食緊KFC果d雞粒爆谷咁,我心目中係再啖啖肉d同埋個炸漿可以做得輕身d, 嚿西蘭花🥦都係白烚野,至於個手指公👍🏻既扛霸公仔麵實情係淡而無味有d酸菜蔥花鹽咁嫁咋,淡到我叫佢另外比d醬汁我😅。杯太妃鮮奶茶就好味既,creamy,toffee夠rich, 正宗台式飲品嘅質素!另一個🧀️起司肉蛋綿吐司-囂張脆薯$38 配芋頭椰奶半價後$16 呢個toast反而幾有驚喜,醬汁又好味,只係感覺有少少貴要另配飲品,呢杯芋頭椰奶係初茶招牌黎,老公話好好飲好飲過milksha添,不過我好憎芋頭味嘅嘢所以我唔清楚喇🙅🏻♀️薯條正常啦,下次再食既話想試壽喜燒同蛋餅,如果你哋都食過既話我知好唔好食啦😆仲有感覺真係好快餐 全部都係外賣餐具 估唔到係間商場入面 #台灣過江龍 #山雞部 #初茶 #土瓜灣 #花雕雞
山雞部x初茶
仲有感覺真係好快餐 全部都係外賣餐具 估唔到係間商場入面