2016-11-13
今日睇演唱會,又遲左出門口,就是是旦旦响九展食一餐,點知就出事!叫左個葡國雞飯同冬陰公湯,個飯要$80而個湯要$48。個飯一到,見到一兜好似咖喱汁嘅糊狀物體,已經心知不妙!再摷下個底,得三舊細過麥樂雞嘅雞肉!啲汁係無味!只能夠形為衰過學校訂嘅飯盒!最後只食左幾啖就放棄!跟住個湯黎到,一飲已經係乸喉,一啲都唔似冬陰公嘅味!超級難飲!寧願飲媽咪麵冬陰公湯底好過!屋企人叫嘅海南雞飯平我嘅$5,都係不知所謂,啲飯嘅質地好似大陸啲米咁!好失望!其實已經無期望,但我真係寧願食麥記!但講返句公道說話,可能我地叫錯野,話哂間野叫Griller Spot,其實應該食Grill先啱!大家下次識揀啦!服務較慢,而且落單混亂,今時今日幾百蚊一餐,或者真係唔可以要求咁多!