新鮮流水蝦放題 $348/位返工咁攰要慰勞下自己🥹 今日去蝦蝦燒瘋狂食海鮮🤤 餐枱旁邊有個大水缸,啲蝦好生猛🦐 不過親手夾就有啲唔忍心🙈 除咗流水蝦任夾,仲有大量任食海鮮,有我最鍾意嘅貝類,仲有原條魚😍 鮑魚同扇貝極之新鮮,蘸上大量蒜蓉牛油豉油好香口,重點係加埋粉絲,真係停唔到口!本身擔心個爐火力細,燒海鮮好慢,成餐會唔飽肚同唔抵食🙈 但親身體驗過後,完全顛覆我預期,個爐火力夠,瘋狂食咗超多隻鮑魚,反而好驚間舖頭會蝕錢🤣🤣除咗海鮮,仲有大量肉類同串燒款式,甜品亦都唔馬虎,有兩大個雪糕櫃😻 最無敵嘅係可以整埋香蕉船!或者烤窩夫配雪糕,黎個冰火二重奏!多謝店員不厭其煩咁教左我咁多次剪鮑魚,啲筷子又即時幫我拎新嘅,成個體驗相當好!
新鮮流水蝦放題 $348/位