2023-08-25
行過路過,見到門面唔錯,試下啦(試業中)位置唔算好多,不過環境舒適,唔算好逼夾溫和光猛舒適,音樂好聽!入門左手邊有張大方枱配長凳仔 可以幾個唔同Parties坐有高枱望街,窗係遮光,所以唔會好曬飲品好多選擇,咖啡冰沙朱古力梳打汽水都有仲有幾款蛋糕揀落單就喺張枱度掃QR code我食左Ask ALL DAY BREAKFAST外觀10分唔錯,但係唔係好夠熱,牛角包加分,但係條腸比較單薄同咸,煙肉係我鍾意食嘅軟身,煙三文魚反而唔孤寒,兩大塊。合格,不過有待改善。炒蛋可以再滑啲。Ask 漢堡包可以要求切半,但係本人比較大,嘴巴大,所以就成個上,菜牌上面寫住有酸青瓜,加分!點知咬落去。。。。無!?失望。但係外觀👍🏿漢堡扒其實10分有誠意,實淨有肉汁,可惜味道比較淡。我承認我食嘢係比較濃味,但係佢真係淡。佢裏面有黑松露漢堡醬,但係成個包就係得呢一個醬嘅味道,有啲可惜。送咗兩個湯,粟米湯,唔求其嘅,可以揀沙律LONG BLACK 香!8.5分!熱朱古力 香!唔會太甜,都俾8.5分俾錢嘅時候問有冇意見書,可惜無收銀員同我講原來試業當中,我覺得呢一間餐廳有潛質
位置唔算好多,不過環境舒適,唔算好逼夾
溫和光猛舒適,音樂好聽!
入門左手邊有張大方枱配長凳仔 可以幾個唔同Parties坐
有高枱望街,窗係遮光,所以唔會好曬
飲品好多選擇,咖啡冰沙朱古力梳打汽水都有
仲有幾款蛋糕揀
落單就喺張枱度掃QR code
我食左
Ask ALL DAY BREAKFAST
Ask 漢堡包
點知咬落去。。。。無!?失望。但係外觀👍🏿
送咗兩個湯,粟米湯,唔求其嘅,可以揀沙律
LONG BLACK 香!8.5分!
熱朱古力 香!唔會太甜,都俾8.5分
俾錢嘅時候問有冇意見書,可惜無
收銀員同我講原來試業當中,我覺得呢一間餐廳有潛質
View previous comments ()