2023-06-05 341 views
我都知係我嘅問題,人哋店名寫明係純壽司,理應入去淨係食壽司,但我又偏偏叫個餐,見到圖片係炸魷魚鬚,偏偏又跟塊炸魚餅俾我,我見到咁深色,一度以為係炸墨魚汁餅,一問之下原來係正常顏色嘅炸魚餅,小弟以前都從事飲食業10多20年,只能夠講一句活到老學到老,無福消受呢塊炸魚餅,呢間餐廳裝修幾好的,很先進用機械人自動送餐,但唔清楚員工培訓內容,淨係見到機械人郁員工就會郁,跟住機械人行去送餐嘅枱,將機械人托盤上的食物擺上枱面,基本如果個場冇機械人郁,員工只會聚在一起,不論你枱上有多少碗碟需要收走,他們亦不須處理,很遺憾在招聘上看不到還聘請員工,否則我會把自己的店也結業,加入這個大家庭。
2023-06-04
Celebration