2022-05-05 456 views
是咁的!疫情很久,很少外出晚餐,看見朋友推薦的餐廳,圖片吸引就立刻想試搵過幾個ig post都見到好低食,所以就去左食晚餐!以下係本人立場意見,不喜請按上一首因無諗過要出page,所以無影過一張相餐湯得一種,白湯有啲洋蔥絲,給幾粒蜆仔肉,港式扒房白湯再cream啲,無咩味係有種cream味咁分:2.5/5 唔洗轉酥皮,好嘥氣燒牛脷有厚有薄,脷胎清得一般,味道可以,配菜黑醋汁濃厚,整體不錯分:3.5/5大蝦墨魚汁意大利飯大蝦鮮度叫可以,可惜上面放太多黑椒,有啲畫蛇添足嘅感覺,意大利飯落咗好多cream,冇乜墨魚汁味,裏面冇咩配料好似有少少菇咁,cream感係好足,但真係冇乜墨魚汁味,係用嚟加咗啲色咁,不過不失。分:4/5威靈頓牛柳非常之失望,首先一睇見塊酥皮,就咁放喺牛柳上面就知出事,即係好似菠蘿包咁,完全同威靈頓牛柳掛唔到上邊,風乾火腿,炒蘑菇,乜都冇都唔知點解可以叫威靈頓牛柳,其實唔係就咁放塊酥皮上去就叫威靈頓牛柳,唔怪得早一日問佢使唔使留貨,佢同我講有好多,個威靈頓牛晚餐收費198 ,如果你真係食,我建議你搭多個站去食慢煮工房,佢嗰個先至真正係威靈頓牛,其實我唔理喺旺角啲人食唔食得
搵過幾個ig post都見到好低食,所以就去左食晚餐!
以下係本人立場意見,不喜請按上一首
因無諗過要出page,所以無影過一張相
餐湯得一種,白湯
分:2.5/5 唔洗轉酥皮,好嘥氣
燒牛脷
有厚有薄,脷胎清得一般,味道可以,配菜黑醋汁濃厚,整體不錯
分:3.5/5
大蝦墨魚汁意大利飯
分:4/5
威靈頓牛柳
人食唔食得慣傳統嘅口味,但係你就呃咗我依啲為咗食威靈頓牛嘅人,我直頭想影低去問消委會
外加意粉嗰啲呢都唔使加,冇乜味
分:1/5
整體來講晏晝食個意粉係OK嘅,環境還可以啦,係個洗手間真係好一般般!
完!

仲有個鵝肝多士都唔使加,好鬼細件
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)