2017-07-31 448 views
朋友生日,見到觀塘呢間會館唔錯就去試下啦去到環境好舒服,其他食客都好斯文,冇吵鬧聲,如果鍾意寧靜環境三五好友咁傾計,呢度就岩哂啦餐牌設計都好優雅我地5個人叫左4個主菜,兩壺花茶鰻魚飯👍🏼野菌黑松露意粉👍🏼👍🏼原本我係唔鍾意食火箭菜,但佢既火箭菜有淡淡既芝麻香,令我對火箭菜改觀紅菜頭煙三文魚意粉😋😋 呢個真係大推薦呀!佢唔係用紅菜頭煮個汁淋面,佢條條麵外面裡面都係咁既色,本身唔好紅菜頭既我都鍾意食,而且佢個汁既味道恰到好處,唔會太濃太淡廣島蠔Risotto👍🏼👍🏼都係大推薦呀廣島蠔超正!佢先煎香再用汁煮,然後配個cream 既risotto,連墊底既瓜都係爽口既,值得一試 兩壺花茶,一壺係蘋果花,一壺係玫瑰花個人就比較喜歡玫瑰花茶蘋果花茶唔係想像中既蘋果味,反而係有啲甘甘地,所以我都係鍾意玫瑰花茶多啲佢餐牌上仲有好多唔同既茶選擇,去到可以慢慢揀
朋友生日,見到觀塘呢間會館唔錯就去試下啦

餐牌設計都好優雅

我地5個人叫左4個主菜,兩壺花茶
鰻魚飯👍🏼
野菌黑松露意粉👍🏼👍🏼
紅菜頭煙三文魚意粉😋😋
廣島蠔Risotto👍🏼👍🏼都係大推薦呀
兩壺花茶,一壺係蘋果花,一壺係玫瑰花
個人就比較喜歡玫瑰花茶

佢餐牌上仲有好多唔同既茶選擇,去到可以慢慢揀
2017-07-30
$150 (Lunch)
Celebration
Birthday