2021-02-28 115 views
一入到黎就會見到佢塊好大嘅落地玻璃,撞正晏晝有自然光照入嚟嘅話,舒服休閑之餘仲非常之適合打卡🤩 亦都好啱一班(偽)文青喺到睇吓書吹吓水 (不過繁忙時段舖頭好多人排隊,所以如果想留耐啲慢慢享受嘅話可能要等少啲人先去啦)🤤 舖頭樓底都好高,仲有榻榻米同埋梳化兩個area,俾大家chill住嘆下午茶☕️ ——————提拉米蘇雙層窩夫 $53佢一個價錢有兩舊窩夫師奶心態覺得幾抵食🙈窩夫上面同中間嗰層都有啲食落好似吉士嘅cream,口感幾滑,亦唔會好滯👍🏻不過整體嚟講佢冇乜tiramisu味,反而可能因為cream上面嗰層可可粉嘅關係,好似朱古力味仲明顯🧐個窩夫亦係涷食嘅,因為我本身以為係熱嘅,所以同我想像中有啲出入🤭.抹茶淋漿卷蛋 $50佢個外觀打卡一流✨個卷蛋亦好鬆軟,本身個卷蛋已經好有抹茶味,加埋啲抹茶忌廉就更加濃郁👍🏻中間仲有啲紅豆,口感好豐富,係食完會想再嗌嘅一個甜品🍮

——————
提拉米蘇雙層窩夫 $53
抹茶淋漿卷蛋 $50
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)