2006-08-26 10 views
幫襯左好幾年,今日先黎比食評~直接d啦...我覺得真係幾好食!每次黎,主打一定會叫咖啡炒蟹!我本身都鐘意食蟹,但佢個汁先至係最吸引我!真係有衝動就算食晒隻蟹都想打包d汁嫁!甜甜地,好開胃!雖然個外表望落去勁橙色好似好勁辣椒油咁,但事實上係唔辣既!!總之就好食啦!另外當晚見倒有個鮮蝦刺身特價,叫左黎試,都唔錯!炸蝦餅當然唔少得,脆脆既外皮包住蝦肉,再點落去碟甜酸醬度,一流!食完最後,有糖水送,係紅豆沙黎,沙沙地好滿足!服務都要一讚!果位唔知係經理定老闆既男職員,總之外表似狄龍果位啦,服務態度感覺倒佢係熱誠既~要一讚!包大人招呼幾周到!其他職員都ok.環境唔錯,食得都好舒服,感覺好乾淨~平日去食唔洗等位,但入坐率都有八成!星期六日去一定要等位.響長沙灣呢d唔算旺既區,真係唔錯!
幫襯左好幾年,今日先黎比食評~
直接d啦...我覺得真係幾好食!
另外當晚見倒有個鮮蝦刺身特價,叫左黎試,都唔錯!
食完最後,有糖水送,係紅豆沙黎,沙沙地好滿足!