2019-12-12 1001 views
閑日夜晚walk-i,不用等位。始終係寫字樓附近,所以比較寧靜。餐廳設計懷舊,感覺幾舒服😌餐牌在食物選擇比想像多,但細心閲讀,只係同類以不同醬汁就分開設計,所以感覺好似好多選擇。我地2人點嘅野食一切開心Share🥰主菜就揀佢有🌟嘅食物,的確係好野👍🏻👍🏻豬扒夠淋,但唔會係冇哂質感,啱啱好,個汁亦令成件事突出左,贊👏🏻👏🏻👏🏻意粉方面揀左🥔薯仔蛋,我自己幾鍾意呢類食物,試過好多唔同餐廳,貴價、中價以至今次相對合理價錢嘅,算係值得😄個汁係亮點,味道適中😋甜品方面,比想像中差,可能揀錯啦⋯⋯真係未試過意大利餐廳甜品係唔掂囉😅Menu有特色意粉:焗白汁核桃薯仔蛋🥔😋至愛食物之一,煙韌有咬口😅主食:🌟豬扒配意大利紅酒汁😋😋😋甜品:蘋果批水杯都印有Logo,絕不馬虎

餐廳設計懷舊,感覺幾舒服😌

我地2人點嘅野食一切開心Share🥰

Menu有特色

意粉:焗白汁核桃薯仔蛋🥔😋至愛食物之一,煙韌有咬口😅

主食:🌟豬扒配意大利紅酒汁😋😋😋

甜品:蘋果批

水杯都印有Logo,絕不馬虎
2019-12-05
$250 (Dinner)