今日我地黎到太古站旁的商場,A2出口的北館好多野食,我地決定食呢間日式shabu shabu🤤我地揀左澳洲安格斯牛板腱放題,d牛肉質素好靚😋😍 連加一係$305。我地揀左一鍋椰子雞湯、一鍋花膠湯,好足料!仲有廣島蠔、海蝦、帆立貝、墨魚仔,出面自助區亦有好多選擇,例如油麥菜、生菜、蛙蛙菜、豆卜、魚腐、豆腐、金針菇、南瓜、芝士腸、丸類、蟹柳、福袋、烏冬、粟米等等。 肚餓嘅可以食住炸物先,有炸薯圈、帶子、燒賣、薯角;亦有飯同紫菜絲,撈埋一齊好正。醬料區好多選擇,有蒜蓉、芝麻油、燒肉汁、芫荽、蔥、飯素等。飲品區亦有可樂、涼茶、桃🍑汁、菠蘿🍍汁、芒果🥭汁、橙汁、蘋果汁、忌廉梳打、紙包飲品。平時好難會買到,我趁機飲多幾款😋👍🏻 甜品有泡芙、切餅、小撻;雪糕有好多隻味,如海鹽、芒果、益力多、開心果、富貴黃金果等。我自己最鍾意Tiramisu 提拉米蘇口味🤤🤤唔會太甜,好清爽😘店員服務態度好好,會細心觀察你的需要,主動幫你加湯/收碟🥰。地點方便,下次會再黎食

地點方便,下次會再黎食