2019-03-13 689 views
今日去上堂又經過呢間麵包鋪,由於是我必經之路,所以都幫襯過幾次,但我通常唔係買麵包佢有車仔麵同飯盒同不同小食。今日唔係太餓所以揀左個輕盈撈麵餐B($25),包括魚蛋2粒、燒賣2粒、雞翼1隻、鹵蛋半隻加撈麵1份,仲有道地飲品一盒。之前買過車仔麵覺得佢搞左好耐先有,所以仲驚又要等,點知今次出奇地快,買完到拎走前後都係2-3分鐘既事,可能呢D小食全部都已經READY好。佢又好好咁支持我走塑雖然打開飯盒一刻覺得好似好少嘢,不過就啱我今日飽飽地的狀態,如果真係肚餓者,就唔好叫呢個餐啦. 我記得上次個車仔麵大好多(當然都貴D啦!)食物方面,魚旦好彈牙,撈麵的麵質淋多少少會更好,但現時也可以接受。雞翼好入味,軟硬適中,唔會鹵過龍。整體來說OK啦!之前食過一次佢D麵包,都OK的. 原來仲有優惠呢!
佢有車仔麵同飯盒同不同小食。

撈麵B餐

(當然都貴D啦!)

整體來說OK啦!
之前食過一次佢D麵包,都OK的. 原來仲有優惠呢!
2019-03-11