2022-12-13 522 views
夜麻麻想食茶餐廳嘅嘢食,但係又想要特別啲嘅地方,比我哋搵到呢間餐廳🍴佢唔單止有茶餐廳嘅菜單,仲有寧靜嘅環境比我哋享用晚餐🥣等左大約15分鐘左右就到我哋入座啦🥳厚切特級餐肉炒蛋出前一丁我哋叫左茶餐廳必點嘅出前一丁🤣配上厚切嘅午餐肉,仲有流蛋黃汁嘅炒蛋。仲有好貼心嘅少少菜,個晚餐真係好邪惡😈黑芝麻醬煉奶多士咁邪惡嘅晚餐就唔好比佢停,黑芝麻醬好少配合煉奶多士,點知邊一啖都有好香濃嘅黑芝麻味道😋配合外脆內軟嘅多士,呢個小食好食到過份🤣仲帶點健康嘅感覺Tim🥳粒粒花生醬煉奶多士配蛋白桂格燕麥叫左2樣都係十分邪惡嘅食物,就叫返一個健康少少嘅燕麥啦🥳係高蛋白嘅燕麥嚟,味道好食到我懷疑佢有用到牛奶去煮開佢嘅👍🏻配上啖啖花生碎嘅花生醬,成個晚餐超豐富。
厚切特級餐肉炒蛋出前一丁
黑芝麻醬煉奶多士