2016-09-05
長沙灣最近開左間新餐廳,一睇個logo 就知道係食牛肉漢堡😋。可能因為係試業中,所以未有太多人,亦因為咁唔洗排除等位。野食都係即叫即煮,保証火熱送到你手。今次叫左個雙重芝士漢堡,一黎到塊牛肉都成吋厚!賣相唔錯,一咬啲肉汁就流哂係我個口到啦!好滿足!但係芝士味就唔係太多啦,可以加多啲就好啦。男朋友就試左大蘑菇牛肉漢堡,男兒口大真係唔同啲!個蘑菇都係原隻成吋厚啲放係牛肉上面,唔講以為個蘑菇係包面🙈🙈牛肉再加蘑菇,食到成手成口都肉汁。因為餐廳係冇濕紙巾,而洗手間又係商場入面,所以唔想麻煩嘅有刀叉可以用。佢個鄰居雙色薯條係用薯仔同蕃薯合併嘅,我就鐘意用蕃薯條多啲啦。小食仲叫左mozzarella 芝士脆條,夠熱夠脆仲做到拉芝效果。另外仲有一個特別小食就係椰漿脆雞亦,炸得夠香脆,淡淡椰香味,相信佢應該冇乜點落鹽,因為所有野食都原汁原味唔會好咸,仲唔會點口乾添😊我地兩叫左咁多野食加兩杯野飲都係180蚊。晚餐黎講真心抵食。用上鄰居的價錢,食到真正的美食,我要食多次先得😆😆
用上鄰居的價錢,食到真正的美食,我要食多次先得😆😆