2020-07-05
難得黎一次東涌,見到呢間餐廳主打酸菜魚,見佢都算價錢合理又唔洗點排隊就試下啦!服務態度真係好既,個個都好友善好有禮貌。講真入到黎,我相信好多人都係食酸菜魚,個碗咁鬼大,張二人枱擺到個魚擺多兩碗飯,加其他菜根本就好逼,雖然地少人多,但真係好逼好辛苦。郁下都怕整跌野。酸菜魚:+28蚊可以加姐薯粉,好多酸菜同粉,魚都一片片分開哂,又冇骨,又滑,好好味,兩個人可以加到個餸都夠食!回鍋肉:用大量油炒既野都好食既!送飯一流。翡翠苗:食上海菜必叫,清清地好正!(可能我冇睇清楚收費,戴頭盔先)問題係一開始埋位有個炸花生定炸豆既野,我食左一粒就覺得好難食。然後睇返張單,果個炸豆要收錢,茶位再加每位8蚊,又唔係真係有個水壺好似酒樓咁任飲...點解我唔去買枝樽裝茶飲,反正都係飲得一杯野好食既,但價錢有點貴,酸菜魚好食既餐廳都好多,應該唔會再去
服務態度真係好既,個個都好友善好有禮貌。
回鍋肉:用大量油炒既野都好食既!送飯一流。
翡翠苗:食上海菜必叫,清清地好正!