2009-03-31 4 views
未食先柄: 打電話去訂位, 有個講英文o既小姐聽電話, 我話我想訂位, 跟住佢不停同我say hello, 好明顯佢係聽唔到我講野, 跟住佢cut 線。我再打, 有人聽, 今次我不停講野, 但係冇人應我, 淨係聽到有人傾計, 到我cut 線。跟住再打, 我已經忍唔住我o既怒火, 鬧左佢幾句, 呢個人絕對唔適合做CS今次係我第一次去新開呢間食, 裝修靚左, 坐得舒服我點左一個煙鴨胸寬條麵set + 心太軟加雪糕1. 餐湯: 不過不失2. 餐飽: 唔熱, 有D失望, 不過都算新鮮3. main course: OK, 鴨胸味道適中, 有咬口, 寬條麵都幾好4. 心太軟加雪糕: 保持到水準, 朱古力漿出哂煙, 依然係鎮店之寶我朋友點左個龍利柳, 整左出黎完全唔似龍利柳, 賣相唔得。o係舊鋪食過一次, 已經覺得唔掂, 新鋪都係保持到水準, 不過係差o既水準我地由7點半坐到11點, 中間不停幫我地斟水, 冇催埋單, 幾好
未食先柄

今次係我第一次去新開呢間食, 裝修靚左, 坐得舒服

我點左一個煙鴨胸寬條麵set + 心太軟加雪糕

1. 餐湯: 不過不失
2. 餐飽: 唔熱, 有D失望, 不過都算新鮮

2009-03-30
$100 (Dinner)
  • 心太軟加雪糕