2019-10-05 1245 views
好想食漢堡包,又唔想幫襯集團,就來到元朗小店試試,於舊B仔向前行少少。之前有詢問過The Basic可唔可以自備器皿購買食物,對方回應「一般係可以既,如果你落單時比埋個盒我地就無問題,不過繁忙時間如你係打電話黎落定單就難啲」。而我都特意揀無咁多人時間去以免製造混亂。買前再詢問多次店員下成功購買。因為沒什麼胃口只買了一個$23經典芝士漢堡(走了茄醬)。唔想浪費店員即叫即整的心機,就選擇了企係堂食唯一bar檯即場鯨吞熱辣辣的漢堡包 (等待位置的話另外有3張凳)。雖然整個包體積不大,但現今香港23元有呢個厚度的漢堡扒真係唔易搵。而且烘過但又不乾內軟的麵包配合融化中的芝士令人很滿足。店細細.包細細.但漢堡厚厚與人情味濃濃下次想試檸檬魚堡!!!

店細細.包細細.但漢堡厚厚與人情味濃濃

下次想試檸檬魚堡!!!
2019-10-04
$23 (Tea)
  • 芝士漢堡