2003-05-13
酒店價錢,但服務連茶餐廳都不如。<br />人手不足,似乎沒有店長,只有二個waitress serve 10 張檯,一個阿嬸沖茶,一個waitress 賣cake, 有時幫手serve table. 看來佢地係不滿工作量高,又冇人管,語氣態度十分差。<br />我離遠叫waitress,無人應,其中一個見我遞手,在櫃台處離我十呎叫出來問我要乜,又唔肯行過來,我唯有離番佢十呎叫番出去話我杯coffee 要cream, 佢好似聽唔清楚或者唔知cream 係乜,隔空互叫了一輪,佢終於明白,拿了杯milk 給我。<br />Tea Set 包一件cake 1 杯茶,每位$80, 二人set $140 再加一。單件cake 賣$25-$30, 即係杯茶賣$50, 仲貴過文華,雖然環境好,但絕對唔會再去,我會去樓上page one, pacific 或Key West,平多多也好得多。