2021-07-05 108 views
今次同朋友經過佐敦,就想搵個地方Hea下、傾吓計,而我哋又想食甜品,所以就嚟到呢一間出名食Tiramisu嘅Cafe可惜因為我哋太遲過嚟,tiramisu就賣晒呢度空間都幾大,但座位唔算太多,若果假日玩經常都要排隊,而今日係平日,所以相對人流比較少。我分別叫咗佢哋嘅flat white, 熱朱古力, 柚子蛋捲呢度嘅咖啡都有唔同種類可以選擇,除咗咖啡之外仲有茶或者朱古力等等其他飲品!呢度有咖啡飲落去都相對比較nutty朱古力飲落去都幾好飲,有濃郁嘅朱古力味,上面仲有少少朱古力碎而佢地嘅柚子蛋捲係同另外一間IG shop一齊推出,食落去都可愛又濃郁嘅柚子味道,啲cream都好柔滑☺️食落去都好唔錯個人應該會再返嚟,因為我仲未試到佢哋最出名嘅超tiramisu

可惜因為我哋太遲過嚟,tiramisu就賣晒

呢度空間都幾大,但座位唔算太多,若果假日玩
經常都要排隊,而今日係平日,所以相對人流比較少。

呢度有咖啡飲落去都相對比較nutty

Flat  white