2024-07-13
估唔到工廠大廈附近竟然有間米線鋪🫨 去partyroom玩之前緊係要食飽先啦✌🏻食食吓發現點解咁熟口面🤨原來好耐之前已經食過荃灣嘅分店😮多咗好多款式同味道都好味咗🫨 📌黃金酸湯魚米線$60勁推薦哩個酸菜魚米線好好食😋湯底完全唔輸任何一間酸菜魚嘅味道!食米線緊係要飲咗佢個湯先啦✌🏻佢湯底酸辣適中,酸菜的味道好出😋佢辣就係用泡椒嘅辣同酸菜勁match酸酸辣辣勁開胃!而且佢魚肉係用脆鯇切成片 魚肉嫩滑又夠厚實份量又多 男仔都會夠食😂🧀🧀🧀🧀+0.5 📌跟餐黑糖珍珠奶茶+$10好少食米線嘅鋪頭會有珍珠奶茶賣😮 而且佢哋款多選擇 基本上你講得出嘅味都有🤨 我哋就嗌咗跟餐黑糖珍珠奶茶😋飲落有驚喜喎😮佢地啲珍珠奶茶飲落去似港台合作咁😂飲落似係用港式奶茶加台式黑糖珍珠 飲落又幾特別幾好飲 大家可以一試😂🧀🧀🧀🧀 📌蒜泥白肉$50佢哋嘅蒜泥白肉用嘅肉片厚實且有少量軟骨增加口感😮用嘅係辣椒底蒜蓉面夠辣夠重味😂鍾意啖啖肉的蒜泥愛好者可以一試!🧀🧀🧀+0.5💬鋪頭唔算好多位但都有唔少人食😮我去嘅時候都等咗一陣1x分鐘🫣📍 雲米家 (葵涌)葵涌青山公路 - 葵涌段438號名德大樓地下H號舖#食乜cheese #
食食吓發現點解咁熟口面🤨
原來好耐之前已經食過荃灣嘅分店😮
多咗好多款式同味道都好味咗🫨
📌黃金酸湯魚米線$60
勁推薦哩個酸菜魚米線好好食😋
湯底完全唔輸任何一間酸菜魚嘅味道!
食米線緊係要飲咗佢個湯先啦✌🏻
佢湯底酸辣適中,酸菜的味道好出😋
佢辣就係用泡椒嘅辣同酸菜勁match
酸酸辣辣勁開胃!
🧀🧀🧀🧀+0.5
📌跟餐黑糖珍珠奶茶+$10
🧀🧀🧀🧀
📌蒜泥白肉$50
🧀🧀🧀+0.5
💬鋪頭唔算好多位但都有唔少人食😮
我去嘅時候都等咗一陣1x分鐘🫣
📍 雲米家 (葵涌)
葵涌青山公路 - 葵涌段438號名德大樓地下H號舖
#食乜cheese #香港美食 #香港旅遊 #葵涌美食 #美食 #雲米家 #米線 #石籬 #hkfoodies #香港好去處 #港女 #打卡 #港女日常 #照騙 #餐廳 #葵涌好去處 #新界 #香港美食地圖