2024-08-12 404 views
香港愈黎愈多地方可以食到酸菜魚,但真係唔係每一間都好食,馬鞍山lee間‘’魚眾不同‘’就屬於好食嘅😋😋 餐廳食物種類算多,唔單止有酸菜魚,仲有多款餐前小食、湯飯、煲仔飯、火鍋、……涼拌海蜇海蜇非常彈牙,夠凍,份量亦相當大,性價比高精選肥牛鍋配青花椒酸菜湯不得不說,這個火鍋湯底非常出色,感覺是酸菜魚湯底再加上辣椒,非常惹味,適合鍾意食辣嘅朋友。火鍋非常足料,有很多配菜,包括萵筍、土豆片、豆卜、牛丸、香腸,而肥牛亦相當重牛味,非常不錯👍👍海鮮鍋配老壇酸菜湯相對上面嗰個湯底,呢個就係唔辣嘅版本,一般配料同上面大致上一樣,而海鮮方面,有鮮魚、貴妃蚌、蠔等,全新都好新鮮,其中我最鍾意嘅係魚,因為非常鮮甜💪💪鴨血利賓納特飲+檸檬可樂利賓納特飲有驚喜,味道很好,配搭火鍋一流,解渴🤟總結嚟講,呢間餐廳食物種類多元化,唔夠時間嘅可以食酸菜魚米線;夠時間嘅話,亦都可以打邊爐或者食煲仔飯。餐廳價錢親民,味道又好,性價比一流,支持🥰🥰🥰

涼拌海蜇
海蜇非常彈牙,夠凍,份量亦相當大,性價比高

精選肥牛鍋配青花椒酸菜湯

海鮮鍋配老壇酸菜湯

鴨血

利賓納特飲+檸檬可樂
利賓納特飲有驚喜,味道很好,配搭火鍋一流,解渴🤟

2024-07-31