見到啲評價話出餐慢同服務差但有時覺得真係睇運氣😂😂平日5點幾同友人即興約又唔太餓就去左airside 呢間afteryou🫶🏻入座時侍應見到我哋好快就安排咗座位呢間分店亦都好開陽樓底好高 座位闊落唔會好迫 所以都幾舒服加上我哋嚟嘅時候有冇咩人.幾年前去泰國都要專登食一次之後喺銅鑼灣都食過幾次最印象深刻係佢哋芒果糯米飯冰冰😍.一嚟到就心思思當然要食佢嘅冰啦!但係女仔有兩個胃㗎嘛!又想貪心要多份Toast😂😂但係好在佢有細份嘅size去揀冇咁罪惡今期流行榴連!當然要榴連忘返一下啦!!(唔記得影相tim🙈).QR code自己落單,我哋兩個人叫咗以下👇🏻· 一份榴連冰冰🍧· 一份細份嘅泰式奶茶吐司🍞 $115· 兩杯白色果圜熱茶🫖 $40杯埋單共$303一落完單侍應就擺低咗餐具俾我哋了之後就上咗熱茶先冇幾耐就上咗榴連刨冰個刨冰本身已經係榴連底,味道都出,可以話一啲都唔淡!!上面係椰子醬!成日好好奇點解佢哋個cream可以present得咁靚🤭成個刨冰就咁食都已經好好食!好夠味!之後食到中間係有糯米飯㗎!!糯米飯都好軟糯綿綿,讚!隔離仲有一小兜仔榴槤蓉,榴連愛好者一定要食!.之後就上泰式奶茶吐
見到啲評價話出餐慢同服務差
但有時覺得真係睇運氣😂😂
入座時侍應見到我哋好快就安排咗座位
呢間分店亦都好開陽樓底好高 座位闊落唔會好迫 所以都幾舒服
加上我哋嚟嘅時候有冇咩人
幾年前去泰國都要專登食一次
之後喺銅鑼灣都食過幾次
最印象深刻係佢哋芒果糯米飯冰冰😍

QR code自己落單,我哋兩個人叫咗以下👇🏻
· 一份榴連冰冰🍧
· 一份細份嘅泰式奶茶吐司🍞 $115
· 兩杯白色果圜熱茶🫖 $40杯
埋單共$303

一落完單侍應就擺低咗餐具俾我哋了
之後就上咗熱茶先
冇幾耐就上咗榴連刨冰
榴連刨冰

個刨冰本身已經係榴連底,味道都出,
泰式奶茶吐司

之後就上泰式奶茶吐司,個吐司熱辣辣香脆唔乾口!重點當然配埋個兩球泰式奶茶雪糕!泰開心,同埋佢個泰式奶茶雪糕唔會死甜!好滿足嘅下午茶!
只要間鋪唔係咁多人排隊嘅話應該都可以再返嚟😂😂

榴連刨冰