2021-01-02 524 views
好凍既天氣,最岩食個熱辣辣既麵,所以黎左常麵館!簡簡單單但好滿足!兩個3餸麵茶餐($36),仲有埋野飲,係呢個地段真係好抵,所以好多人黎食!食完仲更加覺得抵,因為份量充足之餘,提供既食材非常優質!!!豬紅大啡菇豬手番茄薯仔湯米線,個湯唔係味精湯,真係食到有番茄洋蔥而且好香濃,個啡菇同米線吸晒D汁好味道,豬紅口感爽滑又夠彈,豬手滿滿骨膠原,3款餸我都覺得好正!食到尾連湯都唔放過飲埋!好飽好豐富!牛肚牛柏葉魷魚蒜香汁撈粗,牛肚乾淨好夠冧,魷魚牛柏葉爽脆,魷魚仲好大條添!下午茶西多士 ($32),有花生醬加粗花生粒有口感,牛油蜜糖都俾得好大方,好甜好邪惡!瑞士雞中翼 ($28),有6隻,隻隻都好肥美有肉!再配埋凍檸茶,食完熱野又飲凍野,真係好爽!呢度好多鬼滅figure ,我坐個台有蝴蝶忍~仲要好多NEON 招牌~而且仲有大電視睇~~我影左呢個好出名既我要進來了,岩晒打卡!講真,3點幾入去食,但都真係幾多人被吸引進來了!餐廳都幾易搵,就係歷史博物館對面,而且算係個條街既唯一食店,所以都好當眼!不斷有人出出入入。

瑞士雞中翼 ($28),有6隻,隻隻都好肥美有肉!

再配埋凍檸茶,食完熱野又飲凍野,真係好爽!

$50 (Tea)
  • 牛肚
  • 豬紅