2013-08-31
今次係第二次黎由於時間早, 又不太肚餓, 只點了一個set, 加個starter個set未黎, 就已經端上法包 (口感幾硬), 伴著桌上放置的軟牛油感覺不俗starter -- 蟹餅 (需side order, 沒有跟set的)上次無叫呢個, 今次去之前見呢度openrice好多人都介紹於是叫一個試下, 結果一試難忘, 超多蟹肉, 伴千島醬汁, 果然係必食推介 !main course -- 帶子risotto我不嬲對於risotto情有獨鍾, 平日多數食開既risotto, 都係伴白汁呢度既risotto, 伴著蕃茄汁, 好好食, 相對無咁"漏", D飯比較硬身3隻帶子都好大隻, 加埋上面少許魚子醬簡直錦上添花甜品 -- 什莓拿破崙配朱古力雪糕呢個甜品, 上次一試難忘, 以後黎親都必定會叫拿破崙好鬆脆, 伴吉士, 什莓, 簡直perfect match, 正 ~一定會再黎 !!
感覺不俗
starter -- 蟹餅 (需side order, 沒有跟set的) 上次無叫呢個, 今次去之前見呢度openrice好多人都介紹
main course -- 帶子risotto 我不嬲對於risotto情有獨鍾, 平日多數食開既risotto, 都係伴白汁
3隻帶子都好大隻, 加埋上面少許魚子醬
簡直錦上添花
甜品 -- 什莓拿破崙配朱古力雪糕 呢個 甜品, 上次一試難忘, 以後黎親都必定會叫
一定會再黎 !!