2019-03-03 59 views
比呢間拉麵嘅販賣機吸引左,喺香港都係第一次見~同日本拉麵店一樣喺部機度買飛一心想試限定嘅松葉蟹味噌拉麵,點知最後一碗比前面對情侶買左,嗚呀!好在另一款想食嘅櫻花蝦拉麵仲有~櫻花蝦拉麵$88佢隻櫻花蝦細細隻脆卜卜好香!連個湯底都好重蝦味!叉燒炙燒過,好香口,夠厚夠大塊唔係薄薄一片。溏心蛋又夠醬油味;麵可以揀粗少少嘅曲麵同我呢隻幼嘅直麵,一樣咁彈牙~黑蒜油拉麵$88揀左曲麵,蒜味重到唔講得笑!除左湯底嘅黑蒜油香之外,佢嘅生蒜係湯底嘅靈魂所在!仲要有炸蒜,厲害!鍾意食蒜先好試~兩款果汁汽水都好好飲,果汁味好濃!難得喺香港唔洗$100就食到一碗又好美又飽肚嘅拉麵,真係唔容易~超級滿足!!

好在另一款想食嘅櫻花蝦拉麵仲有~

櫻花蝦拉麵$88

黑蒜油拉麵$88

兩款果汁汽水都好好飲,果汁味好濃!
$110 (Dinner)