2020-04-08 91 views
星期日一家大細好難得咁去九龍灣展貿食野,其實呢間台灣麵啲野食係幾好嘅,野食唔差! 但佢啲員工嘅態度不太友善! 事緣係我地四個人,淨係叫得三個餐,咁因為我地唔肚餓吖嘛!其實我建議如果員工真係想我地嗌多啲野,其實可以提議我叫小食叫野飲,但唔係落單嘅時候「俾說話我聽」!但佢啲員工嘅態度極差!事緣係我地四個人,淨係叫得三個餐,咁因為我地唔肚餓吖嘛!我覺得員工如果想我嗌野,其實可以提議我叫小食叫野飲,但唔係落單嘅時候「單單打打」,俾說話我聽!即是你啲嘢食幾好食都無用,啲態度差到咁!酸辣湯貢丸麵 $64你鍾意佢個酸辣湯,都算幾足料又幾多木耳,又多豆腐粒。但係我個人覺得佢個麵條唔算好好食!同埋上面有五粒半粒貢丸,呢個價錢,一般!台式豬腳麵屋企人食豬腳麵,佢哋話都幾好食!台灣紅燒牛肉麵都係屋企人食紅燒牛肉麵,我夾左舊牛肉,都唔錯都夠入味。

但佢啲員工嘅態度極差!

酸辣湯貢丸麵 $64

台式豬腳麵
屋企人食豬腳麵,佢哋話都幾好食!

台灣紅燒牛肉麵
都係屋企人食紅燒牛肉麵,我夾左舊牛肉,都唔錯都夠入味。
2020-03-21