2018-09-25
特登開個account黎講番呢件事,因為真係堅嬲!想講番食物質素先,我黎過食2次,覺得食物質素都非常唔錯,刺身算係新鮮,最驚喜係芝士焗蠔、盲蝦同個個忌廉帶子(唔得係咪帶子)真係好好食!不過可能因為多人太忙既關係,琴日用餐既食物質素比起我上次平日黎食晚餐略為下降,但我覺得都算好唔錯!黎過創興應該都知呢度極多放題餐廳,我試過樓下2樓個間同另一間(唔記得幾樓,d野食好普通所以冇諗住再幫襯),2樓個間雖然都好食,但價錢就貴d,但如果比我keep住食完又食既話我會簡呢間,因為我平時放工早,6點前入座價錢只係(225包埋加1),食物質素又好ok!但係點解我有讚冇彈又比劣評?因為你地餐廳其中一個員工,佢係扎馬尾個身型肥肥地(個樣豬豬地)既一位女侍應,自問問佢問題我都好有禮貌,但佢答問題就西哂口面用鬧人既口吻黎回答人(真係鬧人咁講野,全村人得罪佢咁),佢一答完我全部屋企人都已經靜哂啤住佢,我地未食完費事有人加料先唔同佢嘈交!但講真中秋飯大家都係想團團圓圓開開心心食餐飯,但呢條女搞到我地食完都唔開心!希望餐廳睇到我呢個評價正視下呢位員工既工作態度,講真餐廳有d咁既員工真係非常影響聲譽!!!我誠心建議呢位
但係點解我有讚冇彈又比劣評?
因為你地餐廳其中一個員工,佢係扎馬尾個身型肥肥地(個樣豬豬地)既一位女侍應,自問問佢問題我都好有禮貌,但佢答問題就西哂口面用鬧人既口吻黎回答人(真係鬧人咁講野,全村人得罪佢咁),佢一答完我全部屋企人都已經靜哂啤住佢,我地未食完費事有人加料先唔同佢嘈交!但講真中秋飯大家都係想團團圓圓開開心心食餐飯,但呢條女搞到我地食完都唔開心!希望餐廳睇到我呢個評價正視下呢位員工既工作態度,講真餐廳有d咁既員工真係非常影響聲譽!!!我誠心建議呢位女侍應如果唔想做可以唔做又或者去X牛做,佢既態度同個間餐廳既侍應真係有過之而無不及,冇誇大!
刺身
刺身