2017-06-09 236 views
一坐低就即刻送上五小碟,唔做大嘥鬼,邊款唔食嘅即刻叫店員回收返,唔好浪費~~ 食左個酸辣青瓜,唔太酸唔太辣,好易入口,開胃之選!有十款特別推介嘅食物,每位要加$38任食,睇圖係幾吸引 Let's go!!! 當然要食呢啲先啦~90. 熊本霜降和牛,當然唔可以放過,叫完再叫 油花均勻,肉汁多,肉質細嫩富口感。  每次叫都保持水準,讚最好唔好烤到佢全熟,全熟會冇咁嫩滑。4. 皇者牛排骨用特製醬料預先醃製,非常惹味,烤後仍然保持多汁,細滑冇渣。19.帶子,表面白滑飽滿,彈牙,用左少少蒜蓉調味。5. 特級牛頸肉,牛味唔出,韌,難咀嚼,有渣。91. 法式羊架,已去除過多脂肪,輕度調味,唔羶,肉質肥美,燒後羊脂慢慢滲出,有驚喜。跟住呢啲唔駛加錢都可以任食,我認為全餐最正係 - 花甲。6. 花甲,叫左幾次,每次都係隻隻全開,好新鮮。雖然細細隻,但蜆肉好大、冇沙、好鮮甜,燒完仲有好多蜆汁。14. 蒙古羊肉醃得好入味,咸味適中,薄切快熟,洋蔥甜味顯得羊味特濃又唔羶。20. 海虎蝦,幾新鮮,蝦肉爽口彈牙。21. 青口,好大隻,長度有成隻碟咁濶,厚肉有嚼勁。飲品自己出去攞,但選擇唔多。講完野食,仲有三讚一彈

有十款特別推介嘅食物,每位要加$38任食,睇圖係幾吸引
Let's go!!! 當然要食呢啲先啦~

90. 熊本霜降和牛,當然唔可以放過,叫完再叫
 油花均勻,肉汁多,肉質細嫩富口感。  每次叫都保持水準,讚
最好唔好烤到佢全熟,全熟會冇咁嫩滑。
熊本霜降和牛
4. 皇者牛排骨
19.帶子,表面白滑飽滿,彈牙,用左少少蒜蓉調味。
帶子

5. 特級牛頸肉,牛味唔出,韌,難咀嚼,有渣。
特級牛頸肉
法式羊架

跟住呢啲唔駛加錢都可以任食,我認為全餐最正係 - 花甲。

花甲
蒙古羊肉
20. 海虎蝦,幾新鮮,蝦肉爽口彈牙。
海虎蝦
21. 青口,好大隻,長度有成隻碟咁濶,厚肉有嚼勁。
青口
飲品自己出去攞,但選擇唔多。

講完野食,仲有三讚一彈。幾抵讚嘅有:
1. 每張枱係冇獨立抽氣喉,但食完出去個身竟然係一啲燒烤味都冇
,好神奇,唔知點解?! 出面食韓燒,好多時都有條獨立抽氣喉,但又冇乜風架喎,只係阻住我燒烤,食完之後,由到頭到腳,由內至外都散發出燒完野食嘅味
。呢度就唔會啦~
2. 呢度係冇點菜紙俾你剔,只會有一本彩色餐牌,圖文並茂,再有本簿仔俾你,寫低個號碼就得。我認為咁樣好環保,唔駛每種類野食印一張彩色點菜紙,食個放題浪費幾十張紙,有時想點三樣食物啫,又要用三張紙,叫野食簡簡單單就得。只係寫低個號碼,店員入單都易啲,漏單情況都少啲啦。
3. 就我所見,每個燒烤網都係全新咁,全部係全新嘅銀色,究竟係真係全新丫? 定洗得咁乾淨呢?

要彈嘅係呢度冇生果、甜品或雪糕,如果餐廳有埋呢樣野,咁就完滿好多啦。
Type of Meal
Dinner